Stichting Indonesian Fair page header

NL vlag     UK-vlag

Home

Nieuws & Evenementen

Zakelijke mogelijkheden

Downloads

Over ons

Contact


Nieuws & EvenementenResearch Project Maastricht (RPM)

Graag willen wij u informeren over de mogelijkheden die RPM biedt.

RPM is een stichting gelieerd aan de Universiteit van Maastricht, die sinds 1989 jaarlijks bedrijfsspecifiek onderzoek verricht in landen met een opkomende economie. RPM voert opdrachten uit op een non-profit basis. In de afgelopen jaren is er onderzoek gedaan in China, Vietnam, BraziliŽ, Mexico en India.

Dit jaar zal RPM zich richten op de mogelijkheden die de Indonesische economie te bieden heeft.

Uitgebreide informatie treft u aan op de website van RMP. Klik op de link om naar de website te gaan < http://www.researchproject.nl >Handelsmissie naar Indonesie - 11 tot en met 18 mei 2013

Tijdens de Floriade 2012 in Venlo hebben verschillende Indonesische handelsdelegaties Nederland bezocht om u als ondernemer te informeren over de mogelijkheden die de Indonesische markt u biedt.


Als vervolg op het business matching programma tijdens de Floriade 2012, heeft  de organisator van het IndonesiŽ Paviljoen voorbereidingen getroffen voor een handelsmissie naar IndonesiŽ in mei 2013. Deze handelsmissie zal worden georganiseerd in samenwerking met de Indonesische ministeries BKPM, BAPENAS, Industrie & Trade en de KADIN (de Indonesische Kamer van Koophandel).

De brochure kunt u hieronder downloaden.

Brochure and Registrationform Trade Mission Indonesie - 11 up and including 18 May 2013 (English version)

Brochure en Aanmeldingsformulier HandelsMissie Indonesie - 11 tot en met 18 mei 2013 (Nederlandse versie)

Met de brochure willen wij u informeren over de handelsmissie in mei 2013 en u van harte uitnodigen om u voor deze missie in te schrijven.


Uw ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier ontvangen wij graag vůůr 1 april 2013.

Floriade + sponsors